Spiral yorumları




Spiral Hakkında 68 Yorum Yapılmıştır



tugce
15.12.2017
Ben siprali 4sene cok ayrim var ne yapmalrim

Ravza
03.12.2017
Asla önermiyorum.ben bir buçuk ay önce taktırdım, kaliteli denilen bir yerde ben normalde regli zamanımı normal feçirirdim ağrısız ve az kanama olurdum. Ama şimdi kanaman taktırdıpım günden beri kesilmedi. 3gün oldu çıkrttırdım halen kanamam var.&128532;

nihal
02.12.2017
ben 13 seneden beri spiral kullanıyorum birsey olurmu

Gönül
28.11.2017
Ayni bende cemile hanim ayni durumdayim

Gönül
28.11.2017
Ben adetim rutin bir sekilde gelir ama her ay 2 gun once simdi adet gunumu 2 gun gectim daha taktirali 2 ay oldu bu normalmi

Sertap
20.11.2017
Benim spiralim rahim agzina yapismisti ve genel anestezi ile cıkartıldı.6 gun oldu hala az az kanamam oluyor.doktorumun verdigi antibiyotik ve fitil kullaniyorum.Kanama suresi normalmi acaba?

Fatma
15.11.2017
Adet olmadan sprel taktim 3 gundur çok ağrım var bellim cok agriyor kanamamda var bu normal bu durum mu bide ne zaman adet olacam

Gökçe
12.11.2017
Hayır cnm hiç acımıyor. Takılınca da çıkarılıncada kendini kasma sadece o zaman daha rahat.

Zeynep
10.11.2017
Kesinlikle önermiyorum.

Asmin2
01.11.2017
Spiral Kayması Ağrı Yaparmı

gamze
31.10.2017
Ben alti ay once spiral taktirdirdim her ayin 1i adet gunum ama iki gun once bos bulundum kalkarken karnimdan birseyin kopup kaydigini hisseder gibi oldum ayni ve birkac damla kan geldi adetmi kanama devam ediyor ama iki gunde bir ped doldurmayacak sekilde adetmi yoksa spiralmi kaydi

yaprak
28.10.2017
Acaba hamilemiyim

Azra Bulut
27.10.2017
Ben dokuz yıl önce spiral taktırdım bugün doktora gittim çıkartmak için sipirailin ipi görünmüyor bir dahaki sefere gel çıkaralım eğer acıya dayanamazsan anestezi ile çıkarırız dedi ben biraz korktum açıkçası böyle birşey yaşayan varsa beni bilgilendirirmi bu konuda arkadaşlar

Emel
24.10.2017
Sprel taktırdıktan kaç ay sonra kontrole gidilir

funda
23.10.2017
Ben cuma gunu spral taktim ama kaydimi kaymadimi diye supeleniyorum

Arzu
22.10.2017
Eşimle birlikte olduğumdaesim bi batma hissettiğini söylüyor benimde ağrılarim artı nedeni ne spraildenmi acaba

Semra
20.10.2017
Spreylimi cikarttirdiktan sonra hemen doğum kontrol hapı na başladım ciakrttirali 4gun oldu kanama var gene bir gün olmadı sadece bu normalmi 8gundur adetim yani&128546;

Asmin
19.10.2017
Merhaba ben dogumdan iki ay sonra spiral taktim bes ay oldu ve bugun kasiklarim karnim ve belim cok agriyo acaba neden oluyor bu agrilar simdiden tesekkurler

gulseren
17.10.2017
Ade tin sn gun7 iliskiye g8rdim nezamn hamile kalirim

gamze
16.10.2017
siprali cikardiktan sonra kac ayda hamile kalabilirim

arife
15.10.2017
Spiral çıkarıldıktan sonra kanama 3 2 de olmuştu

yasemin
11.10.2017
ben 8 sene oldu taktıralı birde ic kontrole gidemedim ne yapmalıyım

derya yilmaz
08.10.2017
adet duzensizligim var spral taktirsam ilerde cocugum olurmu suan adet duzenleyici tedavim bitti gebelik simdilik dusunmuyorum

Tuğba
30.09.2017
3 ay oldu taktirali çok şiddetli ağrılarım oluyor hala cikarttirmalimiyim

aysel
29.09.2017
ben sqiral taktım ama kacyıl oldügunu bilmiyorum

Selime
25.09.2017
Ben de 9 yıl oldu spiral vardı bugün çıkartmak için gittim bana yapılmış yarın anestezi ile çıkarılacak
Kullananlara tavsiyem 5 yılda bir değiştirmeniz tavsiye ederim

Muazzez
24.09.2017
7 aydır spiral taktirdm baş dönmesi çok oluyo hamilemiyim

Esraa
18.09.2017
Mrb ben doğumdan bir buçuk ay sonra spiral taktım eşimle beraber olurken hem ağrlarım oluyo hemde hafif bi kanama sizce ne yapmalıyım.

Ahmet
14.09.2017
Esimde sipral taktirdik bunu nasil cikartacaz

hasret
14.09.2017
merhaba ben hormonlu spıral kullanıyorum 5.4 yıl oldu hamile kalmak ıitıyorum ama cıkarmaktan korkuyorum bu sekılde hamile kalabılırmıyım kalırsam ck tehlıkelı ourmu

Havin
05.09.2017
Spirel takarken acıdımı

Semiha
04.09.2017
5 yıl sipiral kullandım fakat 1 yıl oldu cıkarttım cocuk istiyorum yumurtlama gunumude takip edıyorum fakat hala hamıle kalmadım

Kadriye
02.09.2017
Spiral nasil alinir adet bitindemi yoksa aradami

Yeter
02.09.2017
8 aydir spirali cikardim ama hala hamile kalmadim sorun ne

eda
27.08.2017
Bir kere taktım bir buçuk sene kullandım sürekli kanamam vardı yine takdırmak istiyorum takılırmı

Ebru
18.08.2017
Spiral çıktıktan sonra nekdar sure sonra sağlık sorunu yoksa gebe kalınır

kubra
12.08.2017
Spral taktirdiktan sonra surekli adet goruyorum.ayda 3defa adet oluyorum

Rabia
03.08.2017
Sprey takiliyken hamile kalınirmi.hemen cikarip hamile kalirmiyiz ve çocuk ta herhangi bir sikinti olurmu ipi iceride kalirsa.

Melek
29.07.2017
Ben spiralimi çıkarttılar 5yil oldu ama daha hamilelikte kalamadım

Beyza
27.07.2017
Adetim gecikti kahverengi leke geliyo normal mi

Sonay
16.07.2017
Bende spirail var ve 6 yılın ıcınde ben artık koku kanama kanlı akıntı oluyor ve cukartırmaya korkuyorum cıkarttırmam gerekıyormu bu sıkayetlerle yoksa Bı kac yil daha kalabılırmı

kubra
12.07.2017
Spral taktırdım ama sımdı çıkartmak istiyorum çok acı oluyormu

Esma
10.07.2017
Meraba 3 senedir spiral var ve eşimle birlikte olurken kasiklarimda ağrı oluyo.sezeryan dikislerim ve biraz aşağısı ağrıyor ne yapabilirim

suna
26.06.2017
Bende bu takıcam biraz endişeliyim bakalım hayırlısı

yonca
25.06.2017
Mart ayında sıpraılımı çıkarttım yanı ortalama dört ay oldu ama halen bısey yok bıde benım ıkı tane dıs gebelık hamıle kalmıstım kurtas oldum budan dolayı olabılır mıkalmamam

ahmet mizac
24.06.2017
Ben esimin spralini kendim cikardim

Sebnem
07.06.2017
Ariqladan spiral varmi?

Sebnem
07.06.2017
Doktorunuza guvenirsen yaxsi olur qorxunu az hiss ederseniz benim doktrum cox yaxsi qoymusdu spiralimi agrisiz oldu

mine
02.06.2017
3 ay once sprial taktirdim ve bugun kontrole gittigimde dr kaymis dedi.adetimde 7 gun gecti.kanda tahlil yaptilar negatif cikti.acaba sipral kaydigi icin adet olmami engelliyor olabilirmi.bu arada emziriyorum 5 bucuk aylik bebegim var.sipral olmasina ragmen yinede normal yollarda korunduk.korkuyorum yinede acaba diyorum

efsun
31.05.2017
Ben spiral taktiran bir yil oluyor hic bir sorun yok ancak aybasi on gunden cok oluyor her ay. Bu normaldimi?
1 | 2 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Spiral, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Aralık - 2017