Spiral yorumları




Spiral Hakkında 95 Yorum Yapılmıştır



Güllü
19.05.2018
Spiral i taktıralı 3 4 sene falan oldu takıi 1 ay öncesine kadar bişey yoktu 1 ay önce kasıklarımda şiddetli ağrılar hissettim ve ara ara pembemsi kanamalar oldu ve hâlâ agrı çekiyorum acaba kaymış yerinden oynamış olabilir mi eşime diyorum ama bişey olmaz ondan diyor ne yapmalıyım

Ne yapacam
08.05.2018
Iyi günler ben geçen ay spralli çıkardım ama hamilelik olmadi adet oldum bu ikinci ayim nasil hamile kalabilirim

Nur
25.04.2018
3 ay oldu spral taktirali ve hala adetim düzensiz ve ağrılarım devam ediyor nep yapmam lazım

Gûl
24.04.2018
Spîral çıkartalım on ay oldu ne zaman hamîle kalınır

Yasemin
18.04.2018
Ben bugün hormonlu spiral taktirdim rahim kalınlaşması nedeniyle çok kanamam var. İnşallah iylesice
M

gurbet
07.04.2018
Bn birbucuj senedir ispirel killaniyrm asiri bel agrim bide karin agrim var napmam gerekir yardim

Aytac
27.03.2018
Spiralliyim 1 aydi aybasi olmuram hAMile ola bileremmi

Meryem
16.03.2018
Ben bir hafta önce ria kaydığı için çıkartırdım ve çıkarttığım günden beri kaşıklarım belim ve bacaklarımda sanki adet sancısı gibi ağrılarım hiç gitmiyor bunun sebebi nedir

Cansel
13.03.2018
Adet günün on gün oluyosa cıkartılmalımıdır

asli
06.03.2018
sipralimi 3 ay lodu cikarali ama halen birsey yo neden acaba

Serpil
05.03.2018
Bende hormonlu spralden hic memnun degilim taktirali bir ay oldu ne agrilarim gecti.nede kanamam kesildi.bir aydir surekli kanamam var.bir ayda belki bes doktora gittim.bana sabret diyorlar.benim adet kanamalarim fazla oldugu icin doktorumun tavsiyesiyle taktirdim.ama simdi kanamalar hic kesilmiyor.salı gunu gidip cikarttiracagim.kimseye tavsiye etmiyorum.

Dondu
02.03.2018
Bende spral takilio 5 ay oldu kilo aldim hormonlu taktirdim adetim yavas tan azaldi ama kilo problemi o dusunduroyr

Buse
24.02.2018
1 ay önce taktırdım kontrole adetliykenmi gitmeliyim

ayk
18.02.2018
Merhaba 4 ay evvel spiral takıldı. Fakat kanlı akıntı geliyor normal mi?

Sevgi
15.02.2018
2 hafta önce hastalığı m bitti ayrıca aleti m var fakat karnım da hareketlen meler oluyor imkansız bişey acaba hamile olabılır miyim yoksa kuşku mu sadece

demet
15.02.2018
Ben onsenelik siprel taktırdım senesigecti nasıl cıkarılıyo kolay takılıyomu korkuyom yan etkileri yarmı

tuğba
12.02.2018
Merhaba spiral takılalı haziranda 1yıl olacak ve lekelenme oluşuyor neden

Merve
10.02.2018
Spiral varken hamile kalınır

Nergiz
01.02.2018
Merhaba ben 6 sene önce spral taktırdım fakat şimdi cıkartırmak istiyorum bunun için adetlimi olmam gerekiyor ?

Sunay
19.01.2018
Ben 25 gün önce taktirdim ama hala sancıların geçmedi kaşık sancısı bel ağrısı var doktora gorundum takarken zedelenmeden dolayı yara olmuş oda iltihap olmuş dedi hala geçmedi ilaç kullandim

Şevin
18.01.2018
Slm bayanlar soruma cevap arıyorum 4 gün leke gördüm kanamam olmadi 5. Gün spiralimi çıkardım 7 gündür kanamam var sizce normal mi çıkaranlar ne kadar süre kanama oldu

Naz
10.01.2018
ben çok memnunum. hiç kanamam olmadı diyebilirim 2 ay da kesildi.5. yılım yenisini taktırsammı diye araştırıyorum

Altun
09.01.2018
Bende taktırdım ve çok kilo aldım

yeni gelin
08.01.2018
daha henüz 4 aylık evliyim acaba spiral takmamda bi sorun olurmu

Sibel
06.01.2018
Ben 4 ay oncedoumyaptim ama adet olmadım fakat akelenmevar sebebinedie

selen
28.12.2017
Spiral kontrolune adetli ikenmi gitmek gerekir

ceyda
27.12.2017
siprailimin ipi düştü ne yapmam lazım taktirarli bi sene oldu

tugce
15.12.2017
Ben siprali 4sene cok ayrim var ne yapmalrim

Ravza
03.12.2017
Asla önermiyorum.ben bir buçuk ay önce taktırdım, kaliteli denilen bir yerde ben normalde regli zamanımı normal feçirirdim ağrısız ve az kanama olurdum. Ama şimdi kanaman taktırdıpım günden beri kesilmedi. 3gün oldu çıkrttırdım halen kanamam var.&128532;

nihal
02.12.2017
ben 13 seneden beri spiral kullanıyorum birsey olurmu

Gönül
28.11.2017
Ayni bende cemile hanim ayni durumdayim

Gönül
28.11.2017
Ben adetim rutin bir sekilde gelir ama her ay 2 gun once simdi adet gunumu 2 gun gectim daha taktirali 2 ay oldu bu normalmi

Sertap
20.11.2017
Benim spiralim rahim agzina yapismisti ve genel anestezi ile cıkartıldı.6 gun oldu hala az az kanamam oluyor.doktorumun verdigi antibiyotik ve fitil kullaniyorum.Kanama suresi normalmi acaba?

Fatma
15.11.2017
Adet olmadan sprel taktim 3 gundur çok ağrım var bellim cok agriyor kanamamda var bu normal bu durum mu bide ne zaman adet olacam

Gökçe
12.11.2017
Hayır cnm hiç acımıyor. Takılınca da çıkarılıncada kendini kasma sadece o zaman daha rahat.

Zeynep
10.11.2017
Kesinlikle önermiyorum.

Asmin2
01.11.2017
Spiral Kayması Ağrı Yaparmı

gamze
31.10.2017
Ben alti ay once spiral taktirdirdim her ayin 1i adet gunum ama iki gun once bos bulundum kalkarken karnimdan birseyin kopup kaydigini hisseder gibi oldum ayni ve birkac damla kan geldi adetmi kanama devam ediyor ama iki gunde bir ped doldurmayacak sekilde adetmi yoksa spiralmi kaydi

yaprak
28.10.2017
Acaba hamilemiyim

Azra Bulut
27.10.2017
Ben dokuz yıl önce spiral taktırdım bugün doktora gittim çıkartmak için sipirailin ipi görünmüyor bir dahaki sefere gel çıkaralım eğer acıya dayanamazsan anestezi ile çıkarırız dedi ben biraz korktum açıkçası böyle birşey yaşayan varsa beni bilgilendirirmi bu konuda arkadaşlar

Emel
24.10.2017
Sprel taktırdıktan kaç ay sonra kontrole gidilir

funda
23.10.2017
Ben cuma gunu spral taktim ama kaydimi kaymadimi diye supeleniyorum

Arzu
22.10.2017
Eşimle birlikte olduğumdaesim bi batma hissettiğini söylüyor benimde ağrılarim artı nedeni ne spraildenmi acaba

Semra
20.10.2017
Spreylimi cikarttirdiktan sonra hemen doğum kontrol hapı na başladım ciakrttirali 4gun oldu kanama var gene bir gün olmadı sadece bu normalmi 8gundur adetim yani&128546;

Asmin
19.10.2017
Merhaba ben dogumdan iki ay sonra spiral taktim bes ay oldu ve bugun kasiklarim karnim ve belim cok agriyo acaba neden oluyor bu agrilar simdiden tesekkurler

gulseren
17.10.2017
Ade tin sn gun7 iliskiye g8rdim nezamn hamile kalirim

gamze
16.10.2017
siprali cikardiktan sonra kac ayda hamile kalabilirim

arife
15.10.2017
Spiral çıkarıldıktan sonra kanama 3 2 de olmuştu

yasemin
11.10.2017
ben 8 sene oldu taktıralı birde ic kontrole gidemedim ne yapmalıyım

derya yilmaz
08.10.2017
adet duzensizligim var spral taktirsam ilerde cocugum olurmu suan adet duzenleyici tedavim bitti gebelik simdilik dusunmuyorum
1 | 2 |












#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Spiral, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mayıs - 2018